Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Ferrari organizează o manifestaţie la spitalul din Grenoble

Data publicării:
michael-schumacher-wall-4

 

"În aceste zile dificile şi cu ocazia zilei sale de naştere, cluburile Ferrari vor să îşi arate susţinerea faţă de Michael Schumacher, organizând mâine o manifestaţie în tăcere şi cu respect, în culoarea roşie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble", se arată în anunţul Ferrari.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. El este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.

Ieri, cotidianul Bild a prezentat noi ipoteze în legătură cu accidentul suferit de Michael Schumacher. Potrivit publicaţiei citate, fostul campion al lumii ar fi încercat să o ajute pe fiica unui prieten în momentul în care a căzut şi s-a lovit la cap.

Iar familia lui Schumi a postat un mesaj pe site-ul oficial al acestuia în care mulţumeşte tuturor celor l-au susţinut în aceste momente pe fostul mare sportiv.

„Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi nu se va da bătut. Mulţumim”, se arată în mesajul familiei germanului.

O carieră de excepţie, încununată de 7 titluri mondiale

Născut pe 3 ianuarie 1969, la Hurth-Hermuhlheim, Michael Schumacher este considerat, prin prisma succeselor obţinute, drept cel mai mare pilot de Formula 1 din istorie. A debutat în circuit în 1991 şi şi-a încheiat cariera în 2012, interval în care concurat pentru echipele Jordan, Benetton, Ferrari şi Mercedes.

A luat startul în 308 curse, urcând de 155 de ori pe podium, din care de 91 de ori pe prima treaptă. A fost de şapte ori campion al lumii, performanţă pe care niciun alt pilot nu a mai atins-o.

În 2006, în urma unui sondaj efectuat de FIA, Schumacher a fost votat de către fanii Formulei 1 drept cel mai popular pilot care concurat vreodată în acest sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri