Dacian Cioloș: Vlad Voiculescu a știut să facă pasul în lateral și să intre în echipă cu Nicușor Dan

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos si vlad voiculescu
Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș spune că modul în care a fost demis Vlad Voiculescu este absolut inacceptabil. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Dacian Cioloș l-a lăudat pe Vlad Voiculescu, pentru că s-a retras din competiția pentru Primăria Capitalei în favoarea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Declarația a fost făcută după ce exit-pollurile l-au dat pe Dan câștigător al alegerilor locale.

Vreau o mențiune specială pentru Vlad Voiculescu, care a știut să facă pasul în lateral și să intre în echipă cu Nicușor Dan”, a spus Cioloș.

El a adăugat că rezultatul votului din această seară resprezintă un moment instoric.

Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României aşa cum am promis, aşa cum împreună cu dumneavoastră, de patru ani de zile, construim acest proiect politic. Astăzi nu pot decât să mulţumesc celor 20.000 de candidaţi USR PLUS care au candidat la primării şi consiliile locale peste tot în ţară”, a spus Cioloş.

El a făcut un apel la echipele din secțiile de votare.

Rămâneţi pe baricade până în ultimul moment. Voturile încă se numără. Au fost tentative de furt de voturi astăzi, vă rog să fiţi foarte atenţi, pentru că rezultatele se cântăresc până în ultimul moment. Dar un lucru e cert - asistăm pentru Alianţa USR PLUS la un moment istoric”, a spus Cioloș.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri