Doi candidați la primăria sectorului 5 cer renumărarea voturilor

Data publicării:
sectie de votare cu urme si cabine de vot
Alegeri locale 2020 FOTO: Octav Ganea/ Inquam Photo

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Ion Valentin Voicu, și candidatul PNL la această primărie, Cristian Băcanu, cer renumărarea voturilor, spunând că au fost înregistrate fraude.

Băcanu a spus că au fost situații în care alegătorii primeau mai multe buletine de vot pentru primarii de sector și că o persoană a primit un buletin de vot deja ștampilat.

De asemenea, a spus Băcanu, la o secție de votare, 90 de voturi pentru PNL au fost trecute la alte formațiuni. El mai spune că sunt secții în care el a primit puține voturi, dar PNL și USR aveau mult mai multe.

„Am făcut cerere de renumărare la biroul de sector, colegii mei au făcut o sesizare la Biroul Electoral Central, a fost depusă în seara aceasta, așteptăm o soluție de acolo”, a spus Băcanu.

„Voturile din acest sector s-au fraudat masiv, așa cum se arată și în sesizările făcute de reprezentanții noștri în secțiile de votare, care nu au fost luate în seamă de președinții secțiilor de vot din sector”, a scris și Ion Valentin Voicu pe Facebook.

„Voturile ALDE au fost transferate din pix la ADER”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri