Ludovic Orban și Dan Barna au lipit afișe pentru Nicușor Dan

Data actualizării: Data publicării:
barna nicusor si orban afise
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, a marcat startul campaniei electorale lipind, în Piaţa Victoriei, un afiş electoral, împreună cu premierul Ludovic Orban şi cu liderul USR Dan Barna.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Bucureşti, a început campania electorală, la miezul nopţii de joi spre vineri, împreună cu liderul PNL, Ludovic Orban, copreşedintele USR, Dan Barna, şi liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

„Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Aceștia au mers în Piaţa Victoriei, unde au lipit un afiş electoral pe un panou. Nicuşor Dan a întins lipici cu o pensulă, iar afişul a fost lipit de Ludovic Orban şi Dan Barna.

„Am făcut un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început”, a spus premierul Ludovic Orban.

„Pornim în forță, de aici, din Piața Victoriei, locul în care PSD a dat cu gaze în bucureșteni, pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată. Gabriela PSD Firea trebuie să plece cât mai repede!”, a mai scris Nicușor Dan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri