Alfred Simonis spune că Alin Nica a vrut să se alăture PSD: A promis că aduce 17 primari. Nica: Îmi pun întrebări despre inteligența sa

Data publicării:
Alfred Simonis și Alin Nica
Alfred Simonis și Alin Nica

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a spus, luni, că Alin Nica, contracandidatul său la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, a încercat să se alăture PSD, după ce a aflat că nu va putea candida pentru un al doilea mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş din partea PNL. În replică, într-o intervenție la Digi24, Nica a declarat că rămâne „fidel valorilor liberale”, precizând că „voturile nu se tranzacţionează”. 

„Îi reamintesc domnului Nica faptul că fost unul dintre vicepreşedinţii PNL care a votat alianţa de guvernare cu PSD. A votat şi lista comună de europarlamentare. Vă spunea dumneavpastră în urmă cu trei săptămâni ca e exclus ca PNL să îl susţină pe Simonis, dar dacă PSD îl susţine pe dânsul şi pe Nicolae Robu, citez, acceptăm sprijinul. PSD e râu că nu îl susţine pe dânsul. Dacă îl susţinea nu mai era aşa rău.Când s-a decis că cel care va candida la preşedintia CJ Timiş să fie din partea PSD, domnul Nica m-a abordat direct pe mine şi prin intermediari, să îl primim în PSD. A promis că aduce 15-17 primari”, a declarat, luni, Alfred Simonis, într-o conferință de presă la Timișoara. 

În replică, Alin Nica a afirmat că rămâne fidel valorilor liberale.

„Dacă chiar crede că eu m-am gândit măcar o clipă să merg la PSD, încep să îmi pun întrebări în privinţa nivelului său de inteligenţă. Rămân fidel valorilor liberale şi susţin în continuare că voturile nu se tranzacţionează, primarii nu au o sacoşă de voturi pe care o dau în stânga sau în dreapta, după cum au ei chef, aşa cum pare să creadă domnul Simonis”, a declarat Alin Nica, la Digi24. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri