Live

Alegeri bulversante într-o comună din Sibiu. Bucșă candidează pentru trei partide

Data publicării:
Candidații la primăria Alțîna. Sursa colaj: Facebook

Trei candidați la primăria comunei Alțîna din județul Sibiu au același nume, iar doi dintre ei (PNL și PSD) împart chiar și prenumele, ceea ce i-a dat motiv lui Dan Barna să facă o glumă pe seama candidatului USR-PLUS, care „e altfel”.

„USR PLUS e altfel! Avem dovada. E campanie electorală. Unii ne laudă și înțeleg că fără hoție ajungem departe, alții ne ceartă, spunând pe nedrept, că toți am fi la fel.

Eu continui să spun că nu suntem la fel și că USR PLUS e altfel, din multe motive, iar în această după amiază am găsit în comuna Alțîna, jud. Sibiu, încă o dovadă clară în acest sens.

Aveți în imaginea de mai jos principalii candidați la Primăria Alțîna:

PSD: Ioan Bucșă

PNL: Ioan Bucșă

USR PLUS: Aron Bucșă

De aceea vă tot spun: USR PLUS e altfel!”, a scris Dan Barna pe Facebook, unde a postat o poză în care apar afișele electorale ale celor trei candidați la primăria Alțîna.

Afișele electorale ale candidaților Bucșă. Foto: Facebook / Dan Barna

Editor: B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dan Barna spune că PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Rareș Bogdan: Dacă mergem cu un candidat comun la București suntem obligați să câștigăm. Ar fi o pacoste să pierdem în fața lui Nicușor

Ciolacu: Nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Îi compar pe toţi cu Mirel din Turnu Măgurele. Ăsta e stilul

Dan Motreanu: Nicolae Ciucă trebuie să-și asume candidatura la Președinția României. „E cel mai bun, singurul care are o carieră”

Partenerii noștri