Live

O tânără, influencer pe Instagram, a dat recenzie de o stea unui restaurant pentru că nu i-a făcut reducere

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Getty Images

O tânără, influencer pe Instagram, care a vizitat un restaurant, a publicat un mesaj, devenit viral, în care critică localul pentru faptul că nu i-a acordat o reducere pe care ea considera că o merită pentru simplul fapt că are mulți urmăritori pe Instagram.

Fata venise alături de prietenul ei pentru a încerca un restaurant italian. După ce au mâncat, tânăra a lăudat preparatele pe care le-a numit „foarte delicioase”. După ce a discutat cu managerul localului și i-a spus că are 11.000 de urmăritori pe Instagram, fata s-a așteptat să primească o reducere.

Tânăra a fost revoltată însă când a văzut nota de plată, unde erau incluse toate produsele consumate. Pentru acest motiv, ea a dat o recenzie de o stea pe Yelp restaurantului și a justificat decizia printr-un mesaj. Acesta a fost intens criticat de internauți, potrivit indy100.com.

„Dau o stea pentru managementul ieftin și relaționarea cu clienții. Am auzit că mâncarea este foarte bună așa că am fost să-l încerc. Eu și iubitul meu am mâncat calamar, spaghete și gnocchi. Toate au fost foarte delicioase.

Am fost impresionată atunci când managerul a venit și ne-a întrebat ce părere avem, așa că i-am spus că este cea mai bună mâncare italiană pe care am mâncat-o și i-am menționat că voi posta despre asta pe Instagram, unde am peste 11.000 de urmăritori și mulți sunt în zonă. Părea încântată de asta.

M-am înșelat. Am crezut că este foarte recunoscătoare pentru reclama gratuită, însă când nota de plată a venit, nu era nicio reducere. Am crezut că măcar unul dintre felurile de mâncare nu vor fi adăugate pe nota de plată. Nu a fost eliminat nici calamarul și nici băuturile, însă.

Nu o să mă mai întorc aici pentru asta. Este păcat pentru mâncarea a fost foarte bună. Managerul trebuie să înțeleagă cum se tratează clienții”, a scris fata pe aplicația de recenzii Yelp.

Internauții au fost revoltați la rândul lor de pretențiile nerealiste ale fetei. Unul a comentat că recenzia ar trebui pusă în ramă, iar altul a scris: „Mâncarea este atât de bună încât ești taxat pentru ea”.

O persoană s-a referit la comentariul fetei ca la „apogeul anului 2019”, ironizând industria influencerilor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un restaurant din Italia le oferă o sticlă de vin gratis clienților care lasă telefoanele la intrare

Un ucrainean care a ajutat Rusia să bombardeze restaurantul din Kramatorsk a fost condamnat la închisoare pe viață

6 turiști au mâncat și au băut într-un restaurant, apoi au refuzat să plătească nota de 300 de lire. Motivul pe care l-au invocat

Explozie puternică în nordul Chinei. Un om a murit, iar alţi 22 au fost răniţi după ce un restaurant a sărit în aer

Partenerii noștri