Live

Un tatuator din Berlin și-a prezentat „opera” desenată pe un client, care a costat 900 de euro. Clipul a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
Un tatuator din Berlin și-a prezentat „opera” desenată pe un client, care a costat 900 de euro FOTO: TikTok/ @mishaaaattt, Mykhailo

Utilizatorii de TikTok s-au împărțit în două tabere după ce filmarea cu un tatuaj s-a viralizat. În timp ce unii îl laudă sincer pe artist pentru designul abstract, asemănător cu mâzgălelile unui copil mic, alții sunt derutați de desenul permanent și de prețul plătit pentru el.

Pe 11 mai, Mykhailo, de 21 de ani, un artist tatuator din Berlin, a postat pe TikTok filmarea cu un tatuaj proaspăt creat pe spatele unui bărbat, dezvăluind că pentru „opera de artă” clientul a plătit suma de 900 de euro.

Clipul, care are peste 1,9 milioane de vizualizări, este însoțit de hashtag-urile #abstracttattoo și #flowertattoo, printre altele. În filmare, artistul a inclus și o întrebare, aceea dacă opera a meritat banii și peste 800 de comentarii au răspuns acesteia.

Mulți utilizatori au lăsat emoji-uri care exprimă încântarea, alții au descris tatuajul ca pe o operă de artă și au scris că ar fi încântați să-și facă unul la fel, potrivit Insider.

Însă alți utilizatori s-au arătat oripilați de desen, spunând că nu s-ar lăsa tatuați cu ceva similar nici măcat pentru 10.000 de euro.

Alții au spus că tatuajul ar putea fi desenul unui copil care contează pentru persoana care și l-a făcut.

@mishaaaattt dm me on insta for the prices #tattootok #tattooedboy #tattooideasforgirls #ignoranttattoo #abstracttattoo #flowertattoo #tattooideas #berlintattoo ♬ original sound - VP Art

Mykhailo, care a refuzat să-și dezvăluie numele de familie, a declarat pentru Insider prin e-mail că tatuajul a fost inspirat de conceptul de „libertate” și „frumusețe” și a fost realizat în colaborare cu clientul său. „Încerc să le completez nu numai formele corpului, ci și personalitatea”, a spus el.

El a spus că tatuajul a costat de fapt între 700 și 800 de euro, dar că a exagerat un pic pe Tiktok pentru că știa că prețul ridicat și designul „destul de controversat” vor crea „un mix viral”.

S-a așteptat, evident, și la reacții negative, dar per total este foarte mulțumit de cum a fost primită postarea.

Mykhailo are peste 38.000 de urmăritori pe TikTok și postează adesea videoclipuri cu tatuajele sale, multe dintre ele fiind similare cu cel care a creat atâta vâlvă.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie s-a plâns pe TikTok că nu a fost angajată din cauza tatuajelor. Postarea s-a viralizat și a devenit subiect de dezbatere

Cine sunt militanții din Facțiunea Armata Roșie, care au creat haos în Germania și sunt în continuare vânați de poliție

Iulia Navalnaia a votat la ambasada Rusiei de la Berlin

Ofițerii germani interceptați de ruși nu au folosit o conexiune criptată. Comisarul Eva Hogl cere instruirea militarilor

Partenerii noștri