Live

Chris Brown, fotografiat în timp ce strângea o femeie de gât. Cum se apără însă cântărețul

Data publicării:

Cântărețul Chris Brown se află în centrul unui nou scandal, după ce paparazzii l-au surprins în timp ce părea să strângă de gât o femeie. După ce imaginile au apărut în presă, cântărețul s-a apărat spunând că totul a fost „în joacă”, relatează TMZ.

În imaginile surprinse de fotografi, Brown este surprins cu mâinile pe gâtul femeii, în timp ce aceasta pare speriată. O a doua femeie intervine pentru a-l opri pe cântăreț.

Avocatul lui Chris Brown a declarat pentru Mirror că femeia respectivă „este o prietenă. A fost evident un gest făcut în joacă, după cum a confirmat și ea. Ar trebui trasă la răspundere persoana care le-a invadat intimitatea”.

În alte fotografii surprinse apoi, tânăra apare zâmbind. De altfel, ea a declarat că nu a fost vorba despre un atac asupra ei.

„Mulțumesc pentru toată publicitatea pe care mi-o faceți. Dar știți foarte bine că nu o voi mai lua pe calea aceea. Nu e nevoie să mă apăr acum. Toate persoanele care îmi sunt alături sunt prietenii mei. Nu a fost niciun atac. Aici închei discuția”, a scris Brown pe Instagram.

Imaginile surprinse de TMZ amintesc de incidentul petrecut în urmă cu nouă ani, când Chris Brown a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de atunci, când se întorceau de la Premiile Grammy. În urma atacului, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

SUA și China vor coopera pentru protejarea urșilor panda

Miliarde de cicade vor invada pădurile și suburbiile din SUA în următoarele săptămâni

Biden înființează un comitet privind utilizarea sigură a inteligenței artificiale. Cine va consilia guvernul SUA

China „va încerca să influențeze alegerile din SUA”. Blinken: „Avem dovezi”

Partenerii noștri