Sari la conținut

Chris Brown, fotografiat în timp ce strângea o femeie de gât. Cum se apără însă cântărețul

Cântărețul Chris Brown se află în centrul unui nou scandal, după ce paparazzii l-au surprins în timp ce părea să strângă de gât o femeie. După ce imaginile au apărut în presă, cântărețul s-a apărat spunând că totul a fost „în joacă”, relatează TMZ.

În imaginile surprinse de fotografi, Brown este surprins cu mâinile pe gâtul femeii, în timp ce aceasta pare speriată. O a doua femeie intervine pentru a-l opri pe cântăreț.

Avocatul lui Chris Brown a declarat pentru Mirror că femeia respectivă „este o prietenă. A fost evident un gest făcut în joacă, după cum a confirmat și ea. Ar trebui trasă la răspundere persoana care le-a invadat intimitatea”.

În alte fotografii surprinse apoi, tânăra apare zâmbind. De altfel, ea a declarat că nu a fost vorba despre un atac asupra ei.

„Mulțumesc pentru toată publicitatea pe care mi-o faceți. Dar știți foarte bine că nu o voi mai lua pe calea aceea. Nu e nevoie să mă apăr acum. Toate persoanele care îmi sunt alături sunt prietenii mei. Nu a fost niciun atac. Aici închei discuția”, a scris Brown pe Instagram.

Imaginile surprinse de TMZ amintesc de incidentul petrecut în urmă cu nouă ani, când Chris Brown a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de atunci, când se întorceau de la Premiile Grammy. În urma atacului, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare.