Live

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară. Soția lui a anunțat că este însărcinată și că va naște în toamnă

Data publicării:
Alec Baldwin FOTO: Getty Images

Actorul Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară. După o pauză de aproape o lună pe reţelele sociale, Hilaria Baldwin a anunţat marţi, pe Instagram, că aşteaptă al şaptelea copil cu soţul ei.

Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa.

„După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă.

Alec este, de asemenea, tatăl unei fiice în vârstă de 25 de ani, Ireland Baldwin, cu prima sa soţie, Kim Basinger.

Anul trecut, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare

Pe 21 octombrie anul trecut, Alec Baldwin a fost implicat în împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al westernului „Rust”. Familia acesteia l-a dat în judecată pe el şi pe ceilalţi producători ai filmului, susţinând că nepăsarea acestora faţă de nemulţumirile privind măsurile de siguranţă de pe platoul de filmare a condus direct la moartea Halynei.

Cel puţin alte patru procese au fost intentate în cazul acestei tragedii. Baldwin, care urma să joace în film, a îndreptat o armă spre Hutchins în interiorul unei mici biserici, în timpul pregătirilor pentru filmarea unei scene, care s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Postarea Hilariei Baldwin nu menţionează însă tragedia. Ea şi-a descris sarcina drept „o binecuvântare şi un dar în astfel de vremuri incerte”.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hannah Gutierrez, armurierul filmului „Rust”, a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare pentru moartea Halynei Hutchins

Armuriera filmului „Rust”, vinovată de omor prin imprudenţă, după ce Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin vântura o armă pe platoul filmului "Rust" înainte să fie împușcată mortal directoarea de imagine

Alec Baldwin, acuzat din nou de omor prin imprudenţă în incidentul de la filmările peliculei „Rust”

Partenerii noștri