Live

Galerie Foto Organizatorii unui festival celebru au fost șocați să vadă de sus ce au lăsat în urmă spectatorii, în Anglia

Data actualizării: Data publicării:
Imagini surprinse din dronă cu dezastrul lăsat în urmă de spectatori la Festivalul Reading din Anglia FOTO: Profimedia Images

Imaginile surprinse din dronă arată dezastrul lăsat în urmă de spectatorii celebrului festivalul Reading din Anglia, care și-au abandonat mii de corturi și alte echipamente de camping, dar și tone de gunoaie.

Scenele au stârnit indignare pe rețelele sociale, iar cei mai mulți dintre utilizatori s-au întrebat de câți oameni ar fi nevoie ca zona vastă să fie curățată corespunzător.

În imaginile filmate la începutul săptămânii, după încheierea festivalului de 3 zile care a avut loc în acest weekend, se văd mii de corturi, saltele, umbrele, pe lângă munți de gunoaie.

Festivalul Reading este cel mai vechi festival de muzică din lume. Cele mai populare trupe din Marea Britanie și de la nivel internațional cântă de peste cinci decenii la acest eveniment.

Festivalul a avut diverse faze muzicale de-a lungul anilor, iar în prezent este axat pe rock, rock alternativ, indie, punk și hip-hop.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie!”: Șeful Gărzii de Mediu vrea pedepse cu închisoarea pentru cei care ard ilegal gunoaie

Un cuplu englez care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

Tone de deșeuri zac pe un teren din Sectorul 1. Primăria refuză să ridice gunoiul și spune că Ministerul de Finanțe trebuie să se ocupe

Pădure plină de resturi de betoane. Jurnaliștii care filmau, legitimați de polițiști: Să înțeleg că sunteți nemulțumit de lucrări?

Partenerii noștri