Live

Dwayne ''The Rock'' Johnson a povestit cum și-a salvat mama de la sinucidere

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Dwayne ''The Rock'' Johnson şi-a îndemnat fanii să îşi ajute semenii care se confruntă cu momente dureroase amintind de faptul că la vârsta de 15 ani a salvat viaţa mamei sale în timpul unei tentative de sinucidere, relatează joi Press Association.

În timpul filmărilor la serialul de comedie ''Ballers'', desfăşurate într-un cimitir, actorul a publicat un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram în cadrul căruia a dezvăluit detalii despre tentativa de sinucidere a mamei sale şi a adus totodată un omagiu fratelui său, care s-a sinucis, scrie Agerpres.

''Nu e o scenă tipică despre comedia noastră #ballers, în timp ce deschid o bere şi toastez pentru fratele meu, William, care s-a sinucis'', a mărturisit Johnson pe pagina sa urmărită de 99,5 milioane de utilizatori.

''M-a făcut să mă gândesc la modul în care mulţi dintre noi am fost afectaţi de sinuciderea prietenilor, a (membrilor) familiei. Lupta şi durerea sunt reale. Cu toţii am fost acolo, la un nivel sau altul. Mama a încercat să-şi ia viaţa când aveam 15 ani. S-a dat jos din maşină pe Autostrada 65 din Nashville şi a pătruns în trafic. Camioane şi maşini au virat ca să n-o lovească. Am apucat-o şi am tras-o pe pietrişul de pe marginea drumului'', a povestit actorul.

Johnson a adăugat că mama sa ''nu are amintiri'' legate de tentativa sa de sinucidere adăugând că ''probabil că e mai bine'' aşa.

Făcând referire la scena filmată pentru ''Ballers'', în care Johnson joacă rolul unei foste vedete NFL (Liga naţională de fotbal american) acesta a adăugat că a filmat multe scene care nu i-au făcut plăcere, însă acestea i-au amintit ''că întotdeauna trebuie să facem tot ce putem să dăm cu adevărat atenţie oamenilor care se confruntă cu momente dureroase''.

''Ajutaţi-i să treacă prin asta, faceţi-i să discute despre luptă şi aduceţi-le aminte că nu sunt singuri. Am fost norocoşi în ziua aceea când aveam 15 ani, însă nu se întâmplă mereu aşa'', a adăugat actorul în mesajul său.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbatul care și-a dat foc la procesul lui Trump a murit. Înainte să facă gestul extrem a împărțit pliante cu teorii ale conspirației

Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului din Manhattan unde se desfășoară procesul lui Donald Trump în dosarul Stormy Daniels

Un bărbat din Neamț s-a sinucis în fața ușii locuinței, după o ceartă cu soția care nu l-a lăsat să intre în casă

„The Rock” nu-l mai susține pe Biden la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ce spune actorul despre Trump

Partenerii noștri