Live

C. T. Popescu: Unde e Dragnea, fiara paloşului?

Data actualizării: Data publicării:

PSD a ales ca secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu să transmită punctul de vedere al partidului după eşecul referendumului. „Unde e Dragnea, fiara paloşului?”, a comentat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că rezultatul referendumului pentru familie este un eşec al românilor şi al României, în general, dar a subliniat că românii au ieşit în număr „gigant” la vot.

Despre ieşirea publică a lui Codrin Ştefănescu, jurnalistul a comentat: „Există un singur fapt semnificativ, a ajuns la fundul haznalei PSD, au scos de la fundul grămezii, au luat zaţul şi l-au trimis, că nu s-a mai angajat nimeni.

Unde e Dragnea, fiara paloşului, să ne spună unde e Carmen Dan, unde e Olguţa? Unde sunt acum să ne explice?

L-au lăsat pe cine? Pe Codrin Ştefănescu. Asta spune tot, nu mai are nicio importanţă ce scoate pe orificiul fonator acest om”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Drulă: Am văzut câteva din emisiunile lui Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete, dar s-a stricat emisiunea când a vorbit de politică

Cristian Ghinea a depus plângere la DNA împotriva deciziei de clasare a dosarului „BMW-uri pentru Poliție”

Cioloș: Șansele României de a adera la Spațiul Schengen scad pe zi ce trece. În 2017 trebuia să intrăm

Partenerii noștri