Live

ALDE Bihor îl susţine pe Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:

Și bihorenii din ALDE și-au anunțat susținerea pentru Liviu Dragnea. Vicepreședintele filialei județene a formațiunii, Dorin Corcheş, susține că liderul PSD se bucură de prezumţia de nevinovăţie până când va exista o sentinţă definitivă.

"Se bucură de prezumţia de nevinovăţie, aşteptăm o sentinţă finală şi după care ne vom exprima. La ora actuală, orice discuţie pe marginea acestui subiect ar fi o simplă speculaţie", a declarat Dorin Corcheș.

În schimb, vicepreședintele ALDE Bihor i-a atacat pe protestarii care au manifestat miercuri, pe holurile Parlamentului, împotriva modificărilor la Codul de Procedură Penală. Cei care se ocupă cu paza din Parlament au încercat să îi dea afară pe manifestanți, însă aceștia s-au aşezat pe jos şi au continuat să scandeze.

"Avem o conduită de maidan în tribuna celei mai democratice instituţii din România? Până la urmă, Dumnezeule, în ce direcţie ne dorim să mergem? Ok, lumea trebuie să protesteze. Sunt îndreptăţiţi să o facă. Orice nemulţumire trebuie spusă. Dar de aici până la a te comporta în halul în care văd că sunt anumite situaţii, e cale lungă."

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Mike Pence, fostul vicepreşedinte al lui Trump, nu îl va susţine pe acesta pentru un nou mandat la Casa Albă: „Nu vă va surprinde”

Drulă: Am văzut câteva din emisiunile lui Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete, dar s-a stricat emisiunea când a vorbit de politică

Clotilde Armand anunță că îl susține pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la primăria Capitalei

Partenerii noștri