Live

Din cauza gerului, zeci de oameni ai străzii din Oradea s-au refugiat la Adăpostul de Noapte

Data actualizării: Data publicării:

Nu mai puţin de 54 de oameni ai străzii din Oradea au apelat în noaptea de 27 spre 28 februarie la Adăpostul de Noapte. S-au refugiat astfel din faţa celor -10 grade, cât au indicat termometrele în municipiul bihorean.

Adăpostul de noapte le oferă celor fără locuinţă atât găzduire pe timpul nopţii şi al zilei, cât şi ceai cald, haine groase, posibilitatea de a face un duş cald şi personal specializat.

“Prin aceste măsuri, asigurăm oamenilor străzii servicii menite să depăşească mai uşor această perioadă”, au transmis reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea.

Autorităţile le cer orădenilor să se implice în ajutorarea persoanelor fără adăpost. Cei care intră în contact cu aceste persoane sau au cunoştinţă despre zone în care acestea se adăpostesc sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0359-466.666 (Adăpost de noapte) sau 0259-969 (Poliţia Locală).

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Direcţia de Asistenţă Socială Oradea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce le spune propaganda rușilor care îngheață în case: „Americanii mor de frig pe străzi. La noi e ok”

Incendiu în Gara Cluj-Napoca, o persoană a fost rănită. Oameni fără adăpost încercau să se încălzească în vagoane dezafectate

Un ciclon polar se îndreaptă spre România. Urmează o perioadă mai lungă de frig, după schimbarea bruscă a temperaturilor

Cine sunt frizerii care oferă tunsori gratuite persoanelor fără adăpost: "Îmi place să vadă cum li se luminează chipurile"

Partenerii noștri