Live

FOTBAL. Luceafărul Oradea, primul meci după plecarea lui Dulca

Data actualizării: Data publicării:

Luceafărul Oradea va susţine sâmbătă, pe propriul teren, primul meci după plecarea principalului Cristi Dulca. Întâlnirea cu Metaloglobus face parte din categoria jocurilor grele, pentru că ambele formaţii se află în luptă directă pentru supravieţuire.

"Nu mai e timp de regrete, trebuie să ne gândim la meciul de mâine. Noi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, băieţii sunt motivaţi, sperăm ca timpul să fie OK pentru ca mâine să avem toate condiţiile necesare pentru joc", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Cele două rivale sunt vecine de clasament, fiind clasate locurile 12 şi 13, cu o linie de clasament identică. Luceafărul are avantajul de a fi echipa mai prolifică, însă oaspeţii au de partea lor victoria din partida tur.

"Băieţii sunt concentraţi 100%, ştiu de importanţa jocului, suntem conştienţi de importanta jocului şi noi sperăm în victorie mâine", spune Cristian Lupuţ.

Partida ce contează pentru etapa a 26-a este găzduită de stadionul "Luceafărul" din Sînmartin şi va debuta la ora 11.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A venit în România medicul preferat al lui Pep Guardiola

Cum l-a cunoscut „Messi” al medicinei sportive pe cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Hagi

Emmanuel Macron a jucat un meci în scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

„Messi al medicinei sportive”: „Am văzut rupturi de ligamente la copii de 7 ani”. Terenurile de iarbă sintetică, principala cauză

Partenerii noștri