Live

VOLEI. Turneul de promovare în prima ligă feminină a fost amânat

Data actualizării: Data publicării:

Lupta pentru promovarea în prima divizie de volei feminin mai așteaptă trei săptămâni. Prezenţa în Final Four-ul Ligii Campionilor a echipei Alba Blaj a făcut ca federaţia de specialitate să schimbe data de desfăşurare a turneului de promovare, programat inițial în primul weekend din mai.

Astfel, cele patru echipe calificate în această fază a competiţiei, CSU Oradea, FC Argeş, Rapid Bucureşti şi CSU Galaţi se vor lupta pentru un loc în prima divizie în perioada 26-28 mai.

Calificate fără probleme la turneul de promovare, voleibalistele orădene îşi propune o evoluţie cât mai bună. O eventuală clasare pe loc promovabil este considerat un bonus, după un sezon foarte bun.

„Să facem faţă turneului, să facem faţă cu brio şi să sperăm în cât mai multe victorii. Ne dorim lucrul acesta", spune Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea CSU Oradea.

Locul de disputare a turneului de promovare urmează să fie stabilit în aceste zile. Însă, după organizarea unuia dintre cele două turnee semifinale, Clubul Sportiv Universitar Oradea nu şi-a mai depus candidatura pentru turneul care va închide sezonul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

"Tunarul Europei" a murit. Mircea Tutovan a fost unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut voleiul românesc

"Vrem să devenim ținta glumelor tuturor?" Furie în China, după ce voleibalistele echipei naționale au jucat cu măști la Cupa Asiei

Jucătoarele de volei vor putea evolua în bikini la turneul din Qatar

Camion plin cu stupi de albine, distrus într-un incendiu de vegetație

Partenerii noștri