Sari la conținut

VOLEI. Turneul de promovare în prima ligă feminină a fost amânat

Lupta pentru promovarea în prima divizie de volei feminin mai așteaptă trei săptămâni. Prezenţa în Final Four-ul Ligii Campionilor a echipei Alba Blaj a făcut ca federaţia de specialitate să schimbe data de desfăşurare a turneului de promovare, programat inițial în primul weekend din mai.

Astfel, cele patru echipe calificate în această fază a competiţiei, CSU Oradea, FC Argeş, Rapid Bucureşti şi CSU Galaţi se vor lupta pentru un loc în prima divizie în perioada 26-28 mai.

Calificate fără probleme la turneul de promovare, voleibalistele orădene îşi propune o evoluţie cât mai bună. O eventuală clasare pe loc promovabil este considerat un bonus, după un sezon foarte bun.

„Să facem faţă turneului, să facem faţă cu brio şi să sperăm în cât mai multe victorii. Ne dorim lucrul acesta", spune Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea CSU Oradea.

Locul de disputare a turneului de promovare urmează să fie stabilit în aceste zile. Însă, după organizarea unuia dintre cele două turnee semifinale, Clubul Sportiv Universitar Oradea nu şi-a mai depus candidatura pentru turneul care va închide sezonul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă