Live

Oscar 2019. Nominalizările pentru cel mai bun actor în rol secundar

Data actualizării: Data publicării:

Digi24 și Film Now vor transmite, în data de 25 februarie 2019, de la ora 00:30, respectiv 1:30, regalul cinematografiei mondiale, Gala Premiilor Academiei Americane de Film. Este al cincilea an în care Film Now si Digi24 aduc telespectatorilor din România emoțiile decernării celor mai râvnite trofee ale industriei cinematografice. Până în noaptea cea mare, Oana Zamfir vă prezintă nominalizările din categoria cel mai bun actor în rol secundar.

CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR

Mahershala Ali. Câştigătorul Oscarului pentru rol secundar masculin de acum 2 ani, Mahershala Ali, revine în atenţia membrilor Academiei Americane de Film cu rolul din „Green Book" pentru care a câştigat deja Globul de Aur şi premiul BAFTA. În această drama inspirată din fapte reale, Mahershala Ali îl interpretează pe artistul Don Shirley, un pianist celebru care pleaca într-un turneu în sudul Statelor Unite în anii 60, perioadă în care rasismul se manifesta violent. Mahershala reuşeşte să fie convingător nu doar în rolul pianistului de excepţie, ci surprinde în interpretarea sa şi drama afroamericanului homosexual.

OSCAR 2019. CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR

Mahershala Ali (Green Book)

Sam Elliott (A Star Is Born)

Adam Drivers (BlacKkKlansman)

Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me)

Sam Rockwell (Vice)

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lady Gaga și presupusa ei relaţie cu Bradley Cooper: Asta am vrut să vedeţi!

Reacția fostei soţii a lui Bradley Cooper despre o presupusă relație între actor şi Lady Gaga

Ce s-a întâmplat cu Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Premiilor Oscar. Momentul a reaprins zvonurile că cei doi ar avea o relație...

Scandalul provocat de "Green Book": "Face parte din istoria Negrilor şi este inacceptabil ca un Alb să uzurpe această moştenire"

Partenerii noștri