Live

Cafea cu gândaci. Neregulile grave descoperite la cea mai populară cafenea din Timișoara

Data actualizării: Data publicării:

Cea mai populară cafenea din Timișoara a fost închisă temporar de inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, din cauza mizeriei și neregulilor găsite.

Echipele de control au găsit gândaci care mișunau pe prăjituri și înotau în cafele. În afara problemelor de igienă, inspectorii DSP și comisarii CJPC au descoperit canapele rupte și murdare, aparate de bucătărie lipite cu scoci, blaturi de lucru necurățate, recipiente murdare.

În bucătăria cafenelei au găsit mucuri de țigări, vase cu resturi alimentare și produse neetichetate. Administratorul cafenelei riscă o amendă de 3000 până la 30 de mii de lei.

Reporter: Laura Vieru

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum "se fura la pompă" la o stație de de carburanţi Lukoil din Ciolpani. Unitatea a fost închisă și amendată

Sute de mașini second hand, oprite temporar de la vânzare în urma controalelor făcute de comisari de la Protecţia Consumatorilor

65 de magazine Kaufland din toată ţara, amendate cu peste 1,7 milioane de lei într-o singură zi. Ce nereguli a găsit ANPC

Clienții care nu plătesc. Merg la restaurant cu plicul cu fir de păr, unghie sau muscă și spre final adaugă în farfurie "ce trebuie"

Partenerii noștri