Live

Video Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: Nu luăm în calcul tăieri de salarii și pensii. Ce spune despre restructurare în sectorul bugetar

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos/George Călin

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat joi la Digi24 TV că guvernul nu ia în calcul scenariul tăierii de salarii sau pensii, în contextul crizei economice care se întrevede. De asemenea, el a mai precizat că nici despre restructurări în sectorul bugetar nu se discută în acest moment.

„Nu sunt luate în calcul tăieri de salarii și pensii”, a declarat ministrul Finanțelor joi, la Digi24 TV.

De asemenea, întrebat de o posibilă restructurare de personal în sectorul bugetar, în contextul în care în privat aproape 800.000 de oameni au fost trimiși în șomaj tehnic, Florin Cîțu a spus că nu se discută acest lucru.

„Nu, în acest moment nu ne uităm la o restructurare a aparatului public”, a mai precizat ministrul, completând că totuși sectorul bugetar este ineficient.

El a spus că eforturile se îndreaptă către rezolvarea crizei din sănătate și a vorbit despre o rectificare bugetară, săptămâna viitoare, care să asigure fonduri pentru sănătate, echipamente, concedii medicale.

(Editor: Bogdan Păcurar)

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru și de la PNL nu poate fi decât Ciucă”

Cum au crescut acțiunile companiei Gabriel Resources de la începutul lunii februarie

Șefii PNL au discutat despre ieșirea de la guvernare. Blaga: „Se rupe hamul ori moare calul”

Cîțu, despre contribuția la sănătate: Ciolacu a dat ordin să fie oprit cu orice preț. Socialiștii vor să plătiți taxe mai multe

Partenerii noștri