Cîțu, despre contribuția la sănătate: Ciolacu a dat ordin să fie oprit cu orice preț. Socialiștii vor să plătiți taxe mai multe

Data actualizării: Data publicării:
citu portret
Florin Citu face declaratii de presă. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Florîn Cîțu a transmis într-o postare pe Facebook că Marcel Ciolacu a ordonat ca proiectul de lege privind o singură contribuție la sănătate pentru toți românii, indiferent de numărul surselor de venit "să fie oprit cu orice preț". Acesta a mai precizat că inițiativa depusă de el anul trecut "îi scoate acum din minți pe socialiști", care "vor să plătiți taxe mai multe și mai mari".

"O singură contribuție la sănătate pentru TOȚI românii, indiferent de numărul surselor de venit. Acest proiect de lege, depus de mine anul trecut, îi scoate acum din minți pe socialiști. Ciolacu a dat ordin să fie oprit cu orice preț. Evident, socialiștii vor să plătiți taxe mai multe și mai mari.

Astăzi românii sunt OBLIGAȚI DE Ciolacu să plătească contribuții la  sănătate pentru venituri din salarii şi asimilate salariilor; venituri din activităţi independente; venituri din drepturi de proprietate intelectuală; venituri din asocierea cu o persoană juridică; venituri din cedarea folosinţei bunurilor; venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură; venituri din investiții; venituri din alte surse.

Ticăloșilor, nu va mai săturați? Ați introdus în 2022, 2023 și 2024 supraimpozitarea contractelor part-time, supraimpozitarea concediilor medicale, impozit minim pe profit, TVA mai mare pentru HORECA, supraimpozitarea sistemului bancar și multe altele.

Iar acum va opuneți acestui proiect de lege prin care românii plătesc O SINGURĂ contribuție la sănătate, indiferent dacă au mai multe surse de venit.

Mai mult, sunteți de-a dreptul mizerabili. Voi ați introdus în 2021 prin OUG 130 contribuția la sănătate pentru pensii mai mari de 4000 de lei. Atunci nu ați zis nimic. Toți socialiștii au tăcut mâlc.

Românii merită să plătească O SINGURĂ contribuție la sănătate!", a declarat fostul premier Florin Cîțu.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri