Live

Mărturia polițistului suspectat că a molestat doi minori

Data actualizării: Data publicării:

„Nu am făcut rău niciunui copil. Iubesc copiii”. Este o mică parte din declarația dată de polițistul de la Rutieră, acuzat că a molestat doi minori la sfârșitul săptămânii trecute.

Polițistul Eugen Stan este audiat în continuare la Poliția Capitalei. Acolo, bărbatul a recunoscut faptele, dar consideră că nu a făcut rău niciunui copil.

„Nu am făcut rău niciunui copil. Doar i-am pupat și mângâiat, pentru că iubesc copiii”, a declarat acesta în fața procurorului.

Părinții copiilor pe care i-a molestat se află în fața sediului Poliției Capitalei unde așteaptă să intre la audieri.

Bărbatul a fost prins după ce câțiva colegi de la Rutieră l-au recunoscut în imaginile difuzate în presă și i-au anunțat pe cei de la Poliția Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorit și are doi copii din această căsătorie. În prezent, trăiește în concubinaj cu o asistentă medicală și locuiește la Măgurele. Faptele care îi sunt reproșate s-au petrecut vineri dimineața în liftul unui bloc din Drumul Taberei, zona Ghencea.

Mai multe știri despre acest subiect citiți aici.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Piedone: PSD a băgat-o pe Firea la gunoi, apoi a reciclat-o și i-a spus că e cea mai bună. Firea: Nu răspund cu aceeași monedă

Pelerinaj de Florii în Capitală. Procesiunea a început de la Mănăstirea Radu Voda și se va încheia la Catedrala Patriarhală

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

Partenerii noștri