Live

Liviu Dragnea: Nu cred că Soros a fost implicat în tentativa de asasinat

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragea a vorbit, din nou, în direct la Antena 3 despre tentativa de asasinat. Asta după ce, ieri seară, la aceeași post de televiziune, liderul PSD a susținut că, anul trecut, a fost ținta a patru bărbați cazați la Athenee Palace.

Liviu Dragnea a oferit detalii despre ce s-ar fi întâmplat anul trecut, atunci când ar fi fost ținta a patru asasini. El a povestit că a fost urmărit de mașini fără număr  de înmatriculare. 

CITIȚI ȘI: Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat: „Voiau să îmi deschidă uşile la maşină. Asta mi-a confirmat că au intenţii serioase”

Dragnea a susținut aseară că: „S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”.

Întrebat, aseară, dacă a aflat cine i-a plătit pe cei patru străini, liderul PSD a răspuns: „Da, dar nu pot spune asta, un om foarte celebru în lume”. Apoi, întrebat dacă se gândește la cineva din străinătate, adică la Soros, Dragnea a spus: „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”.

Azi Liviu Dragnea a spus că nu crede că omul de afaceri George Soros a fost implicat în această poveste.

Liderul PSD a spus că a fost filat prin restaurante, iar Irina, partenera lui de viață a fost urmărită de o mașină „până la țară”.

Liviu Dragea nu are pază SPP. Întrebat de ce nu angajează o firmă privată, acesta a replicat că nu are bani.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Primele imagini cu craterul format de presupusa dronă militară prăbușită pe Insula Mare a Brăilei

Băsescu, despre justiția din mandatul lui Kovesi: La vilele SRI cred că se discutau dosare. Am aflat de la televizor despre întâlniri

Drulă: Am văzut câteva din emisiunile lui Dragnea. Mi-au plăcut vreo două reţete, dar s-a stricat emisiunea când a vorbit de politică

Partenerii noștri