Live

O fetiță de 6 ani a fost ucisă de unchiul ei într-o pădure din Dâmbovița. Criminalul este în custodia poliției

Data actualizării: Data publicării:
Anchetă a poliției. Foto: captură Digi24

Un bărbat a recunoscut că a omorât o minoră în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure de la marginea localității Cojasca, județul Dâmbovița. Fetița era fiica fratelui criminalului, cei doi fiind în conflict. Astfel, bărbatul a a vrut să se răzbune pe fratele său.

“Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului).

Autorul este în custodia poliției”, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Soldații ruși au ucis peste 100 de oameni după ce s-au întors de pe front. „O problemă pe care Rusia nu o recunoaște”

„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din România, este mutat într-o nouă închisoare. „Îi manipula pe liderii clanurilor”

Partenerii noștri