Live

O mașină condusă de un șofer băut a fost lovită de tren

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat a fost rănit, vineri seara, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată dintre localitățile Comloșu Mare și Teremia Mare din județul Timiș. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, șoferul în vârstă de 66 de ani era băut, relatează Mediafax.

Potrivit ISU Timiș, în urma accidentului șoferul mașinii a rămas blocat în autoturism. După ce a fost scos, acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Victima era singură în mașină, în momentul producerii accidentului, iar în trenul regio se aflau trei călători și conductorul.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că șoferul mașinii, un bărbat de 66 de ani, era băut. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, bărbatul, care nu a respectat indicatorul Stop, a fost transportat la spital, unde îi vor fi recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La accident au intervenit, pe lângă polițiști, o autospecială din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare cu cinci subofițeri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Răsturnare de situație în cazul afaceristului din Cluj care a susținut că a fost răpit și torturat. Polițiștii au stabilit că a mințit

Șofer trimis în judecată pentru că a vrut să le dea șpagă 200 de euro polițiștilor. Greșeala pentru care a fost tras pe dreapta

Un bărbat din Argeș s-a dus băut la proba practică pentru permisul auto

Un băiat de 14 ani s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp, care apoi a căzut pe o casă

Partenerii noștri