Live

Poliția animalelor a salvat un pisoi prins sub capota unei mașini din București

Data actualizării: Data publicării:

Un echipaj al serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București a acționat, luni seară, în zona străzii Liviu Rebreanu din sectorul 3 al Capitalei, după ce mai mulți locuitori au reclamat că de sub capota unei mașini se aude mieunatul unei pisici, se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Locale București.

La fața locului, agenții P.L.M.B. au descoperit că un pisoi care se refugiase în compartimentul motorului și se încurcase între fișele electrice ale bobinei de inducție și nu se mai putea elibera.

După ce au aflat cine era proprietarul autoturismului, polițiștii locali au luat legătura cu acesta și, împreună cu el, au reușit să scoată animalul blocat între piesele motorului. Proprietarul mașinii va adopta puiul de pisică.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Prahova a fost reținut de polițiști pentru că ar fi ucis cu mașina, intenționat, un câine pe șantierul Autostrăzii A7

Bărbat din Bihor reținut pentru că ar fi ucis câinele unui vecin. În spatele casei lui, polițiștii au găsit opt capcane mortale

Bărbat reținut după ce și-a lăsat câinele să omoare un câine fără stăpân

Un bărbat din București și-a aruncat câinele de la etajul 5, după o ceartă cu soţia

Partenerii noștri