Live

Barna, după demisia lui Negrescu: „România abandonată!”

Data actualizării: Data publicării:

Liderul USR, Dan Barna, spune că demisia lui Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene se înscrie în logica în care PSD şi ALDE tratează România.

Foto: Agerpres

„România abandonată! Demisia lui Victor Negrescu se înscrie din toate punctele de vedere în logica în care PSD şi ALDE tratează România şi îi tratează pe români. Să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a României doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat, indiferent de alte motive”, scrie liderul USR pe contul său de Facebook.

Dan Barna apreciază că preşedinţia României la Consiliul UE din 2019 era, oricum, un proiect eşuat din cauza acestui guvern. „Acum, însă, devine un abandon pentru români şi pentru Uniunea Europeană. Ruşine, PSD şi ALDE!”, încheie el.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc „o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu „a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

Sursa: news.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dan Barna spune că PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Ciolacu: Nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Îi compar pe toţi cu Mirel din Turnu Măgurele. Ăsta e stilul

Lista USR pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Dan Barna, după retragerea Elenei Lasconi

USR și-a lansat oficial candidații la europarlamentare, la primul Consiliu ALDE Europe care a avut loc la București

Partenerii noștri