Live

Ciucă, despre sprijinul politic pentru Nicușor Dan, după acuzațiile ANI: „Este decizia filialei PNL Bucureşti”

Data publicării:
Premierul Nicolae Ciucă. Foto: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat joi că filiala PNL Bucureşti va decide cum se va poziţiona în privinţa sesizării ANI împotriva primarului Capitalei, Nicușor Dan, pe care îl acuză de conflict de interese și abuz în serviciu. Nicolae Ciucă a amintit că PNL i-a transmis edilului Capitalei o listă cu zece obiective care trebuie îndeplinite, pentru a putea beneficia de sprijinul liberalilor la alegerile locale de la anul.

„Este o decizie a filialei PNL Bucureşti. Am stabilit deja şi am transmis domnului primar lista cu cele zece obiective pe care filiala PNL Bucureşti le are în vedere la nivelul Primăriei Bucureşti. A trecut deja o lună, urmează ca în funcţie de ceea ce se va realiza sau nu, ne vom poziţiona faţă de domnia sa”, a declarat Nicolae Ciucă joi, potrivit Agerpres.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, joi, că a sesizat Parchetul General cu privire la săvârşirea de către primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a infracţiunilor de abuz în serviciu şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane. De asemenea, ANI îl acuză pe Nicuşor Dan de incompatibilitate şi conflict de interese.

Nicușor Dan a respins acuzațiile ANI, pe care le va ataca în instanță.

Reprezentanţii PNL Bucureşti i-au cerut, pe 1 februarie, primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, să îndeplinească o serie de obiective cu privire la termoficare şi în alte domenii, în şase luni, pentru a-i menţine sprijinul politic.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Firea intră în competiția tricourilor cu Piedone și Nicușor Dan. Mesajul adresat adversarilor bărbați, la depunerea candidaturii la PMB

Ciolacu, despre cursa pentru Capitală: Matematic, într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă

Burduja s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei. Ciucă: Are tinerețe, curaj și spirit de sacrificiu

Partenerii noștri