Live

CTP: Liviu Dragnea nu a răspuns invitației Ambasadei SUA din cauză de ploaie. E o jignire pentru SUA

Data actualizării: Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia președintelui PSD, Liviu Dragnea, de a nu se prezenta la recepția oferită de Ambasada SUA cu prilejul Zilei Naționale. Jurnalistul a explicat că gestul este „o jignire pentru SUA”.

 „Domnul Dragnea își permite să nu se ducă la invitația ambasadei SUA si nici macăr nu spune: Nu mă duc pentru că eu cred că noi trebuie să fim independenți, vreau să dau un semnal de alarmă, de independență a României față de America. Asta a făcut Ceașusescu.

Domnul Dragnea a declarat că nu a răspuns invitaței Ambasadei SUA de Ziua Națională din cauză de ploaie, de condiții meteo. Asta e o jignire pentru SUA.

Am văzut pe internet oameni care mi-au reproșat că l-am comparat cu Ceaușescu. Ceaușescu se mai gândea și la țară, Dragnea se gândește numai la el. De aici vine: Nu vreau să plec ca prostul din viață și din funcție”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

„Dragnea consideră că ÎCCJ este controlată de președintele Iohannis, de SRI,  de multinaționale, de SUA, care sunt și ele state paralele, având în vedere că nu s-a dus - și cum nu s-a dus - la Ziua Națională a Americii. Toate astea, inclusiv UE, toate conspiră ca să fie Dragnea din Teleorman condamnat pentru ticăloșia pe care a făcut-o acolo”, a precizat jurnalistul.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat marţi că absenţa sa de la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti, cu prilejul Zilei Independenţei, nu este ceva special, pentru că a mai lipsit şi de la „alte ambasade” la astfel de evenimente.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tîlvăr: Prezența militarilor americani în România reprezintă dovada solidarităţii şi angajamentului SUA faţă de regiunea Mării Negre

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Alertă de securitate emisă de ambasada SUA la Moscova: „Extremiștii au planuri iminente. Evitați aglomerările urbane”

Imagine rară cu Nadia Comăneci, din 1976. Motivul pentru care a fost distribuită de ambasada SUA

Partenerii noștri