Live

Eugen Nicolicea i-a urat „Crăciun fericit” lui Stelian Ion. Răspunsul deputatului USR

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Digi24

Parlamentarii Eugen Nicolicea și Stelian Ion, de la PSD, respectiv USR, au avut marți o scurtă „discuție” de sărbători. Deputatul social-democrat de Călărași i-a urat colegului său de Constanța „Crăciun fericit”, numai că deputatul de la USR nu i-a răspuns cu același mesaj.

„Crăciun fericit!”, i-a urat Eugen Nicolicea lui Stelian Ion, colegul său din comisia juridică a Camerei Deputaților. Răspunsul parlamentarului USR nu a fost însă cel așteptat, probabil, de social-democrat.

„V-ați dat demisia?”, i-a răspuns Stelian Ion. Deputatul USR a postat o captură cu scurta discuție, cu mesajul „Hai să nu fim ipocriți! Măcar de sărbători”.

 El nu a precizat dacă Eugen Nicolicea i-a mai răspuns la SMS.

„Mesajele sunt reale”, i-a răspuns parlamentarul unei persoane.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Burduja: Firea nu este o alternativă pentru Capitală. De aceea sunt obligat să nu stau pe margine, deși e o cursă dificilă

Partenerii noștri