Live

L. Orban îi răspunde lui L. Dragnea: A intrat în panică, a pierdut legătura cu realitatea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/George Călin

Plângerea penală depusă de Ludovic Orban, președintele PNL, împotriva premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea a ascuțit și mai mult disputa dintre cele două tabere politice și exponenții lor cei mai vocali.

Nu vedeţi că are o suprareacţie, parcă a intrat în panică, parcă îi fuge pământul de sub picioare, are o suprareacţie. N-are nicio logică. Omule, dacă consideri că nu ai nicio răspundere, nicio vinovăţie în povestea asta - nu trebuie să reacţionezi. Bate câmpii! Nu pot să accept faptul că Liviu Dragnea, care este complet ieşit din minţi, a pierdut legătura cu realitatea, a pierdut legătura cu bunul simţ, a pierdut legătura cu principiile de bază ale democraţiei, nu pot să accept ca Liviu Dragnea să ameninţe deja, şi vă spun la cine se referă: funcţionarii. Îşi dau seama nu că România se duce în cap, că probabil le pasă foarte puţin PSD-iştilor şi celor de la ALDE, dacă se duc ei în cap dacă îl mai ţin pe Dragnea şi pe Dăncilă la putere. A zis despre mine că sunt fată în casă a statului paralel şi i-am zis eu habar n-am ce e ăla statul paralel, dar ştiu ce-i aia PSD-ul. Și că despre mine e foarte greu să se spună că sunt fată în casă la cineva dar despre Tăriceanu se ştie foarte limpede că e fată în casă la PSD şi că a ajuns pe postură de scalp la centura pieilor roşii”, a spus Ludovic Orban, vineri, la Constanța.

Citiți și

Dragnea i-a transmis un mesaj disperat lui Trump

Liviu Dragnea, despre plângerea penală împotriva lui Dăncilă: Este o tentativă de lovitură de stat

VIDEO. Orban: Nu fac public textul plângerii. Firea: Am citit-o și eu

C. T. Popescu: E vorba despre o trădare minionă și o lovitură de mers

Ilie Bolojan, reacţie după ce L. Orban a depus o plângere împotriva premierului V. Dăncilă: "Nu sunt adeptul unor astfel de plângeri"

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Ciucă, după promulgarea legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro: „România trece la o nouă etapă”

Marcel Ciolacu: PSD este cel mai european partid din România

George Tuţă: Clotilde Armand cere tăierea de bani de la şcoli şi spitale pentru a 12-a oară în Consiliul Local

Partenerii noștri