L. Orban îi răspunde lui L. Dragnea: A intrat în panică, a pierdut legătura cu realitatea

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PNL - CONGRES - ALEGERI
Foto: InquamPhotos/George Călin

Plângerea penală depusă de Ludovic Orban, președintele PNL, împotriva premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea a ascuțit și mai mult disputa dintre cele două tabere politice și exponenții lor cei mai vocali.

Nu vedeţi că are o suprareacţie, parcă a intrat în panică, parcă îi fuge pământul de sub picioare, are o suprareacţie. N-are nicio logică. Omule, dacă consideri că nu ai nicio răspundere, nicio vinovăţie în povestea asta - nu trebuie să reacţionezi. Bate câmpii! Nu pot să accept faptul că Liviu Dragnea, care este complet ieşit din minţi, a pierdut legătura cu realitatea, a pierdut legătura cu bunul simţ, a pierdut legătura cu principiile de bază ale democraţiei, nu pot să accept ca Liviu Dragnea să ameninţe deja, şi vă spun la cine se referă: funcţionarii. Îşi dau seama nu că România se duce în cap, că probabil le pasă foarte puţin PSD-iştilor şi celor de la ALDE, dacă se duc ei în cap dacă îl mai ţin pe Dragnea şi pe Dăncilă la putere. A zis despre mine că sunt fată în casă a statului paralel şi i-am zis eu habar n-am ce e ăla statul paralel, dar ştiu ce-i aia PSD-ul. Și că despre mine e foarte greu să se spună că sunt fată în casă la cineva dar despre Tăriceanu se ştie foarte limpede că e fată în casă la PSD şi că a ajuns pe postură de scalp la centura pieilor roşii”, a spus Ludovic Orban, vineri, la Constanța.

Citiți și

Dragnea i-a transmis un mesaj disperat lui Trump

Liviu Dragnea, despre plângerea penală împotriva lui Dăncilă: Este o tentativă de lovitură de stat

VIDEO. Orban: Nu fac public textul plângerii. Firea: Am citit-o și eu

C. T. Popescu: E vorba despre o trădare minionă și o lovitură de mers

Ilie Bolojan, reacţie după ce L. Orban a depus o plângere împotriva premierului V. Dăncilă: "Nu sunt adeptul unor astfel de plângeri"

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri