Live

Nemulțumirea PSD în legătură cu protestele la adresa sa

Data actualizării: Data publicării:

Protestele de aseară ar trebui să fie asumate de cineva. Este declaraţia secretarului general al PSD, Marian Neacşu. El este de părere că într-o democraţie nu există proteste spontane. Cum este cazul şi mitingului de aseară, spune social-democratul.

Marian Neacșu: Ce mi se pare nefiresc că protestele nu sunt asumate și în mod oficial.

Reporter: De către cine?

Marian Neacșu: De către cei care le organizează. Câtă vreme o manifestare de dimensiunea asta, dacă nu e asumată de nimeni și ea totuși are loc, ce să înțeleg? Nu că există cineva în spatele lor, în culise? Într-o democrație, notiunea de miting spontan este destul de discutabilă.

Peste 25.000 de oameni au protestat duminică, în marș de la Guvern la Parlament, față de modificările legislative ale coaliției PSD-ALDE în domeniul justiției și a codului fiscal. Alte zecii de mii de persoane au protestat în orașele din țară.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Partenerii noștri