Live

PSD acuză Guvernul că, după 15 mai, românii vor putea ieși din casă fără restricții

Data actualizării: Data publicării:

Social-democrații spun că Guvernul a prezentat prea târziu proiectul de lege privind măsurile luate în starea de alertă și că acesta nu are cum să intre în vigoare pe 15 mai, când expiră starea de urgență.

Ne aflăm într-o situație extrem de gravă. Acest Guvern incmpetent a anunțat de 2 săptămâni că starea de urgență va fi ridicată. Nu au găsit nimic să pună în loc, nu au făcut nimic în această perioadă în afară de tunuri pentru firmele de casă, Orban și miniștrii se contrazic cu privire la relaxarea unor măsuri, însă oamenii nu știu ce să facă după 15 mai ”, a spus liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis.

Trebuie să vedem că Guvernul a facut cercetări care arată clar că oamenii, în condițiile prevăzute în proiect, ies în siguranță din casă, asta trebuie să fie atașat la proiect”, a mai spus el.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Parlamentarii cer să lucreze online ca să aibă timp de campanii electorale. Alfred Simonis: Nu înseamnă că nu se lucrează

Alfred Simonis spune că Alin Nica a vrut să se alăture PSD: A promis că aduce 17 primari. Nica: Îmi pun întrebări despre inteligența sa

Capela ortodoxă promisă de Ciucă parlamentarilor va fi deschisă pe 25 martie la Camera Deputaților

Alfred Simonis, despre un candidat comun PSD-PNL împotriva lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Toate variantele sunt pe masă”

Partenerii noștri