Exclusiv Alfred Simonis, despre un candidat comun PSD-PNL împotriva lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Toate variantele sunt pe masă”

Data actualizării: Data publicării:
alfred simonis face declaratii
Întrebat dacă se pune problema de un candidat comun la Primăria Capitalei, Simonis a explicat că toate variantele sunt pe masă. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD), a declarat, vineri seară, la emisiunea „LIVE”, de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, că toate variantele sunt pe masă în ceea ce privește alegerile pentru Primăria Capitalei.

Întrebat dacă se pune problema de un candidat comun la Primăria Capitalei, Simonis a explicat că toate variantele sunt pe masă.

„Toate variantele sunt pe masă. Atât de la PSD, cât și de la PNL, dar și varianta unui candidat comun care poate fi un membru PNL sau PSD. S-a vehiculat și informația unui candidat pe care să-l asume cele două partide. Aroganța veche specifică că „eu sunt cel mai bun” nu se mai potrivește vremurilor noastre. Facem măsurători, vedem ce își doresc bucureștenii și îi vom susține pe cei care au cele mai mari șanse să scape Bucureștiul de această catastrofă, pe nume Nicușor Dan”, a mai spus Alfred Simonis.

De asemenea, întrebat și despre opinia sa în legătură cu Nicușor Dan, el a afirmat că „în acești patru ani de primar Bucureștiul a stagnat”.

„În acești patru ani de primar Bucureștiul a stagnat, ca să fiu elegant. A fost o catastrofă de primar, dar nici măcar nu votez în București, nu vreau să mă pronunț foarte tare”, a mai spus Alfred Simonis.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri