Live

Reacția lui Dan Barna la anunțul că Nicușor Dan este susținut de PNL la primărie: Un mare pas înainte pentru un candidat unic anti-PSD

Data publicării:
Foto: Facebook/Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a avut o primă reacție la anunțul lui Ludovic Orban că PNL îl va susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. „O veste bună”, a scris Barna pe Facebook. Nicușor Dan este susținut de asemenea de USR București pentru o candidatură, însă în Alianța USR-PLUS acesta îl avea contracandidat pe Vlad Voiculescu.

„O veste bună - PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban. Cei doi au avut marți o întâlnire în urma căreia au bătut palma pentru o susținere.

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD. 

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă. 

Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Sunt o alternativă pentru schimbare. Nu am mai fost primar în acest oraș”

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Nicuşor Dan: Podul principal din Parcul Tineretului va fi deschis circulației în luna mai

Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Candidatura ei a fost admisă de Biroul Electoral

Partenerii noștri