Reacția lui Dan Barna la anunțul că Nicușor Dan este susținut de PNL la primărie: Un mare pas înainte pentru un candidat unic anti-PSD

Data publicării:
barna nicusor
Foto: Facebook/Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a avut o primă reacție la anunțul lui Ludovic Orban că PNL îl va susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. „O veste bună”, a scris Barna pe Facebook. Nicușor Dan este susținut de asemenea de USR București pentru o candidatură, însă în Alianța USR-PLUS acesta îl avea contracandidat pe Vlad Voiculescu.

„O veste bună - PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban. Cei doi au avut marți o întâlnire în urma căreia au bătut palma pentru o susținere.

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD. 

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă. 

Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri