Live

Un fost ministru PSD trage un semnal de alarmă privind OUG pentru graţiere. Mesajul pentru Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Digi24

Fostul ministru al Educaţiei din cabinetul Ponta, Remus Pricopie vorbește despre posibilitatea ca Guvernul Dăncilă să dea mâine o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Rectorul SNSPA trage un semnal de alarmă şi îi recomandă Vioricăi Dăncilă să nu îşi asocieze numele cu un astfel de act normativ.

„Dacă aceste informații se confirmă, trag un semnal de alarmă privind gravitatea momentului. Îi recomand doamnei Prim-ministru Viorica DĂNCILĂ să nu își asocieze numele cu un astfel de act normativ, într-un context care nu îi justifică urgența și pe teme atât de importante pentru democrația din România.

Dacă își va asuma o astfel de decizie, nu numai că vom asista la noi tensiuni sociale, dar vom deschide un nou capitol care va fi consemnat de istorie ca practică nedemocratică”, scrie Remus Pricopie.

Amnistia şi graţierea au fost fost şi teme ale controversatei ordonanţe 13 emise de Guvern la începutul anului trecut. Ordonanţa a fost abrogată după ample proteste de stradă.

Citiţi şi: Lovitura lui Dragnea se va lăsa şi cu victime colaterale. Să le cunoaştem

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Geoană face lucruri care NU se fac!”: Remus Pricopie critică recentele comentarii făcute de secretarul general adjunct al NATO

Remus Pricopie, despre candidatura lui Iohannis la NATO: Întărește poziționarea geostrategică a României la granița de est a Alianței

Rectorul SNSPA spune că sondajele pentru PMB sunt manipulate: Și Nicușor Dan ar putea avea interese să-l pună pe Piedone pe primul loc

Rectorul SNSPA acuză AUR că încearcă să dezbine țara: „Nu este partid, ci o rangă politică a Kremlinului în România”

Partenerii noștri