Live

VIDEO. Dăncilă și Toader au fugit de presă la Bruxelles

Data actualizării: Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader au evitat orice interacțiune cu presa după întâlnirea cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Cei doi oficiali români au fost abordați de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări, timp în care a fost flancată de bodyguarzi. Alături de ea și de ministrul justiției s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, că PSD nu va face campanie pentru influențarea votului la referendumul privind modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei (VIDEO).

Citiți și

Ce le-a spus Dăncilă parlamentarilor europeni despre legile justiției și violențele din 10 august

Weber, liderul PPE, după întâlnirea cu Dăncilă: Sunt foarte îngrijorat de situația din România

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peter Szijjarto critică Bruxelles-ul pe tema migrației. Ce priorități are Ungaria pentru președinția UE

În Germania are loc cel mai mare proces de înaltă trădare de după Al Doilea Război Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

Republica Moldova va avea simultan alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la UE în octombrie. Ce arată sondajele

Conferința extremiștilor europeni, unde trebuiau să vorbească Farage și Orban, a fost oprită de poliția de la Bruxelles

Partenerii noștri