Live

VIDEO. Viorica Dăncilă, huiduită la Arad

Data actualizării: Data publicării:

Aproximativ două sute de oameni protestează în fața Prefecturii Arad, unde este așteptată premierul Viorica Dăncilă.

Protestatarii scandează sloganuri împotriva premierului și a PSD. Este deja al doilea protest față de sefa Guvernului în județul Arad.

Zeci de liceeni s-au adunat dimineaţă în fața Primăriei Lipova, acolo unde Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu autoritățile locale. Tinerii au purtat pancarte cu sloganuri anti-PSD și împotriva Guvernului. 

Mulți dintre protestatari erau îmbrăcați cu tricouri cu inscripția „Nimic”, aluzie la o replică dată de un bărbat din județul Suceava președintelui PSD, Liviu Dragnea

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii şi al Finanţelor.

Viorica Dăncilă a fost huiduită şi ieri la Cluj, acolo unde mai mulţi protestatari au şi urmărit-o la Institutul Oncologic cerându-i să demisioneze.

Premierul a spus însă că nu-i este teamă să meargă în niciun judeţ. Dăncilă a spus că oamenii cred în programul de guvernare şi o primesc cu „multă deschidere”, iar cei care protestează sunt „câţiva care aşa au învăţat şi asta fac”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A apărut nemachiată la TV și nu a fost ”iertată”: ”Dă-i în judecată că nu au editat imaginile”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri