Live

Viorica Dăncilă: Avem bani şi pentru mărirea pensiilor şi salariilor

Data actualizării: Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a dat asigurări, la începutul şedinţei de Guvern de marţi, că există bani pentru mărirea pensiilor şi a salariilor.

Viorica Dăncilă a spus că anul trecut Guvernul a crescut substanţial salariile în sănătate, iar anul acesta se concentrează asupra investiţiilor.

De asemenea, a spus ea, educaţia primeşte bani în plus, întrucât „investind în copii investim de fapt în viitorul României”.

„Avem bani şi pentru mărirea pensiilor şi salariilor, aşa cum am dovedit că am avut şi anul trecut. Prim modificările pe care Guvernul le-a făcut legii plafoanelor bugetare, am asigurat şi creşterea alocaţiilor pentru copii de la 84 lei la 150 lei, iar în cazul copiilor cu dizabilităţi de la 200 lei la 300 de lei”, a adăugat Dăncilă.

Premierul a spus că prin acest buget se va sprijini mediul de afaceri şi se va asigura cofinanţarea pentru numeroase proiecte europene.

Surse: Digi24, News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Salariul minim crește cu 10%. Majorările din construcții și agricultură, amânate. Ciolacu: Salariul ar fi putut scădea

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Proiectele legilor educației și cel privind plafonarea preţului poliţelor RCA nu vor fi discutate vineri în ședința de guvern

Partenerii noștri