Live

Viorica Dăncilă visa în copilărie să devină medic: Între timp m-am răzgândit

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a spus că familia ei este discretă, că nu a vrut să o scoată în prim-plan și că a participat cu soțul său „decât la evenimente la care se impunea”. Premierul a vorbit și despre visul său din copilărie: să devină medic.

Premierul Viorica Dăncilă Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a spus, într-un interviu înregistrat difuzat duminică seară de România TV, că a intrat în politică cu gândul de a se implica și de a lupta pentru lucrurile în care a crezut, iar viața i s-a schimbat de când a preluat funcția de prim-ministru.

„Familia mea a dat dovada de discreție. Am participat cu soțul decât la evenimentele la care se impunea”, a afirmat Dăncilă, potrivit Hotnews.ro.

Viorica Dăncilă a vorbit și despre visul său din copilărie: „În copilărie voiam să devin medic. Între timp m-am răzgândit, sunt inginer. Am profesat această profesie până în 2009, când am devenit europarlamentar”.

Dăncilă: „La cozonac nu mă pricep”

Viorica Dăncilă a mai spus că de sărbători va găti, totuși, pentru familie, "produse românești", dar nu cozonac, pentru că a încercat, dar a fost un eșec: "Mi-ar place să fac cozonac, dar am încercat și nu mi-a ieșit, a fost un eșec. La cozonac nu mă pricep".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sorin Grindeanu a dezvăluit că nu a votat-o pe Viorica Dăncilă în 2019: „N-am putut”

Adrian Năstase și Viorica Dăncilă s-au dus în China. Năstase, invitat de ICR Beijing. Dăncilă promovează „pacea în regiune”

Viorica Dăncila spune că a intuit votul din Parlamentul Olandei împotriva României: „Intuiție? Posibil. Experiență? În mod sigur”

Viorica Dăncilă a plimbat 50 de oameni prin trei orașe să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Partenerii noștri