Live

Polițistul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă și l-a determinat să colaboreze: Nu vreau să vă mai plimbați degeaba

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

În pădurea de lângă Caracal s-au găsit oseminte carbonizate și cenusă, iar Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor ca apartin Luizei Melencu. Însă se așteaptă expertiza ADN pentru a confirma acest lucru.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Digi24 că aceste informații au fost obținute de un polițist, după mai multe zile în care anchetatorii au fost puși pe piste false de către Gheorghe Dincă.

„Gheorghe Dincă a început să dea informații datorită măiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un polițist de la Poliția Capitalei a reușit să obțină informațiile acestea comportându-se frumos cu Gheorghe Dincă, empatizând cu acesta. La un moment dat, Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor: <Nu mai vreau să vă fac să vă plimbați degeaba>”, a declarat corespondentul Digi24, Ioana Ciurlea.

Citește și: Șase persoane care au mers în fața casei lui Gheorghe Dincă, amendate de polițiști și jandarmi

Potrivit surselor Digi24, în momentul de față acuzația de trafic de minori nu mai stă în picioare, pentru că nu există niciun indiciu în acest sens. Nu a fost descoperită nicio probă care să susțină ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi avut legături cu rețelele de traficanți de carne vie care ar acționa în zonă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciucă, mesaj către liberalii din Olt: PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon

7 din cele 11 vagoane de marfă deraiate între Craiova și Caracal au fost ridicate. CFR lucrează la refacerea liniei

FOTO. Un microbuz cu 7 militari americani de la Baza Deveselu s-a răsturnat în Caracal

Polițistul beat și drogat care a lovit cu mașina o femeie în Caracal, dat afară din Poliţie

Partenerii noștri