Dan Antonescu: Dincă e un ciudat. E posibil să fi aruncat o parte din cadavrul Luizei în Dunăre, alta în pădure

Data actualizării: Data publicării:
dan antonescu - blog

Criminologul Dan Antonescu a declarat, la Digi24, că e posibil ca Gheorghe Dincă să fi aruncat o parte din corpul Luizei în Dunăre și o altă parte în pădure. Anchetatorii ar fi găsit, luni, rămășițe umane într-o pădure din apropiere de Caracal.

„Este o cooperare care vine puțin târziu. Omul ăsta îi plimbă pe anchetatori. Iată că cei care l-au re-re-reanchetat, l-au convins să spună adevărul pentru că e o diferență între aruncarea în lac sau în pădure.

Autorul a spus că a aruncat părți din corpul fetei, asta înseamnă că a și segmentat corpul fetei. E posibil să fi aruncat o parte în Dunăre, o alta parte în pădure.

Urmează niște expertize antropologice, genetice, pentru a se stabili natura acestor resturi umane și expertiza genetică va stabili dacă avem de-a face cu acea victimă a acestui monstru, a acestei forme de viață care nu avea ce căuta pe Pământ.

Merg pe ideea că aceste rămășițe umane sunt mult mai importante ca acel telefon.

Dacă ar fi să vorbim de strategie de apărare, am greșit bănuindu-l de foarte multă inteligență. El încearcă să-și facă o apărare brută, încercând să nege evidentul. Nu știm ce în mintea lui. Dacă se va dovedi că aceste rămășițe umane sunt ale Luizei, deja vorbim de un criminal în serie.

El însuși este un ciudat, un om cu mari probleme psihice. Sper că comisia să nu-l scoată fără discernământ la efectuarea faptelor.

S-a comportat față de polițistul care l-a convins să spună adevărul de parcă ar fi singurul lui prieten. Foarte bine a procedat polițistul că l-a convins să-i spună adevărul. Dacă nu coopera, ancheta mergea mult mai greu”, a explicat Dan Antonescu, criminolog.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri