Live

Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus de la Spitalul Județean Sibiu a crescut la 22

Data publicării:
Foto: scjs.ro

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu, majoritatea fiind de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean, a precizat, Andreea Ştefan.

„În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID. Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR. Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie”, a declarat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, pentru Agerpres.

Până vineri dimineață, 90 de persoane din judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, fiind înregistrate opt decese.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poliţiştii au reţinut un bărbat care şi-a distrus brăţara electronică de supraveghere

Iohannis și-a început vizita în Coreea de Sud, după ce ar fi zburat din Sibiu cu un avion de lux. Surse: Tîlvăr a plecat cu un alt zbor

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Partenerii noștri