Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus de la Spitalul Județean Sibiu a crescut la 22

Data publicării:
upu-spitalul judetean-sibiu
Foto: scjs.ro

Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 în judeţul Sibiu, majoritatea fiind de la secţia de Gastroenterologie din Spitalul Judeţean, a precizat, Andreea Ştefan.

„În ceea ce priveşte situaţia cadrelor medicale din judeţul Sibiu, până în prezent un număr de 22 cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testării COVID-19. Dintre acestea, 15 sunt cadre medicale de pe secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Precizăm faptul că secţia de Gastroenterologie din cadrul spitalului este secţie COVID. Au fost luate măsuri de dezinfecţie imediate. Pentru pacienţii fără suspiciune sau confirmare pozitivă COVID-19, investigaţiile medicale gastroenterologice se fac în cadrul Spitalului CFR. Doi medici sunt confirmaţi şi un ambulanţier din cadrul SAJ Sibiu; trei asistenţi SCJU Sibiu secţia ATI, un asistent Obstetrică şi Ginecologie”, a declarat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, pentru Agerpres.

Până vineri dimineață, 90 de persoane din judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, fiind înregistrate opt decese.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri