Live

Smiley, mesaj pentru fani după ce a fost amendat pentru viteză. Ministerul de Interne îi răspunde: „Privește partea bună”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură video

25 de șoferi care se grăbeau să ajungă la mare au fost opriți de polițiști miercuri, pe Autostrada Soarelui. Printre aceștia, și cântărețul Smiley. Mașina condusă de el a fost înregistrată de radar cu 153 de kilometri pe oră. A fost amendat cu 580 de lei și trei puncte penalizare. Smiley a fost testat și cu aparatul anti-drog.

Drogurile rămân în cavitatea bucală 72 de ore, astfel că aparatul folosit de polițiști poate depista dacă o persoană a consumat de exemplu cocaină sau diferite tipuri de amfetamine. Testul a ieșit negativ în cazul artistului, care a mărturisit că a fost la prima sa experiență de acest gen.

„Durează cam un minut recoltarea. Introducem în cavitatea bucală buretul și îl plimbam în zona gingiilor, durează 1-2 minute”, i-a explicat polițistul lui Smiley cum se folosește drug-testul.

După ce a primit amenda pentru viteză, Smiley a postat un mesaj pentru fanii săi.

„Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor” - a scris Smiley.

La filterele de miercuri de pe Autostrada Soarelui, într-o oră, 25 de șoferi au fost sancționați: doi au rămas și fără permis, după ce au depășit cu 50 de kilometri limita de viteză admisă. Polițiștii au avut cu ei și câini de urmă, pentru a-i depista pe șoferii care dețin stupefiante în mașină.

Polițiștii promit că vor fi pe A2 constant în perioada estivală pentru a-i depista pe cei care au tendința de a apăsa prea tare pedala pe accelerație în drum spre litoral.

Editare web: Luana Păvălucă

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Secretar de stat în MAI: România este o ţară sigură, fapt recunoscut şi de cetăţenii din alte state care ne vizitează

Predoiu, după întâlnirea cu omologul său de la Budapesta: Ungaria va continua să susțină aderarea României la Schengen terestru

O femeie din Bacău a fost amendată cu 495 de lei pentru că a traversat strada, deși un polițist i-a făcut semn să se oprească

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție

Partenerii noștri