Live

Cum a ajuns jandarmerița bătută în mijlocul protestarilor și de ce au abandonat-o colegii ei. Explicațiile maiorului Cazan

Data actualizării: Data publicării:

Maiorul Laurențiu Cazan, comandantul Jandarmeriei care a oferit scuze oamenilor care au avut de suferit gratuit în urma intervenției jandarmilor, a declarat la TVR că jandarmerița bătută nu-și aduce aminte de ce a căzut, „dacă a fost lovită sau s-a împiedicat”.

Au fost violențe de la început de când au plecat din zona unde aveam dispozitivul. Fata nu-și mai aduce aminte de ce a căzut, dacă a fost lovită sau s-a împiedicat. Când a rămas în urmă cu colegul, a fost lovită în mod direct, s-a dezechilibrat”, explică maiorul Laurențiu Cazan, la TVR.

Întrebat de ce au fost abandonați de colegii lor, Cazan a spus „când ai acea violență împotriva ta... era foarte greu să observi la momentul respectiv că cineva din dispozitiv a fost atacat așa de brutal”.

Ne bucurăm că jandarmerița nu a avut mult de suferit, nu a avut răni mai grave. Ce e de condamnat sunt violențele de la fața locului. Șansa noastră și ei a fost că era echipată cu toate mijloacele de protecție, gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat fără. Pe mine pur și simplu m-a speriat acel eveniment, sunt și eu om, am familie”, a adăugat el.

Femeia jandarm a fost rănită la mitingul de pe 10 august, din Piața Victoriei, și a fost internată timp de trei zile la spitalul Floreasca.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Moment inedit la festivitățile de Ziua Jandarmeriei. Pe scenă a fost adus un cal

Primele imagini cu craterul format de presupusa dronă militară prăbușită pe Insula Mare a Brăilei

Descinderi cu scandal la un depozit ilegal de fier vechi din Călărași. Polițiști, jandarmi dar și ministrul Mediului s-au dus în comună

Stăpânii câinilor periculoși trebuie să plătească o asigurare anuală. Pentru ce rase este obligatorie măsura

Partenerii noștri